Unieke omgeving!

Binnen en buiten geniet je van het uitzicht op het eeuwenoude coulisselandschap met elzensingels en houtwallen van Nationaal Landschap Noardlike Fryske Wâlden. De sterren staan hier helder aan de hemel en de stilte kan oorverdovend zijn. Maar mocht je er op uit willen is er in de omgeving veel te doen.

 

 

Eropuit in Noardeast Fryslân

Dit is er de komende tijd te doen in de buurt

 

Admiraliteitsdagen Dokkum

De Admiraliteitsdagen is een maritiem festival met muziek, spectaculaire activiteiten, historische schepen, een foodfestival en straattheater voor het hele gezin. […]

Read More

Paardendagen

2024 25/26/27 juli Wouterswoude / Driesum De Paardendagen Driezum – Wâlterswâld, georganiseerd door de Stichting Paardendagen Driezum-Wâlterswâld wordt niet voor […]

Read More

 

Vlakbij Dokkum, het Wad, de Aldefeannen en Lauwersmeer

Natuurlijk kan je in de Friese Wouden heerlijk wandelen en fietsen maar er is nog zoveel meer! Voor een dagje strand ben je binnen 50 minuten op Ameland of Schiermonnikoog. Boodschappen doe je in Dokkum, nog geen 15 minuten per fiets. Je vindt in deze historische stad veel horeca, winkels en een heus museum. Voor de echte natuurliefhebbers en vogelaars ben je in Noardeast Fryslân echt op je plek.

 

Ook zo toe aan rust?

 

Reserveer nu jouw verblijf in Pure Rust

Gastenverblijf Pure Rust is een prachtige plek, met eigen tuin, gelegen in de prachtige Friese Wouden. De plek om helemaal tot rust te komen en de omgeving Noardeast Fryslân te verkennen.

Oant sjen!

 

Check beschikbaarheid