Neem gerust contact op.

Mail je vragen naar: info@purerust.nl. Je vindt het Pure Rust in Wouterswoude. Als je wilt boeken check dan onze kalender en stuur me je aanvraag via het reserveringsformulier. Check ook onze socials voor meer inspiratie:
Instagram
Facebook

 

Reserveringsformulier

 

Beschikbaar
Geboekt
Wisseldag
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

 

 

 

Gastvrouw: Trienet Kroon

Pure Rust is opgericht door Trienet Kroon, stichter en organisator van de Pure Markt.

Van San Diego naar de Veluwe, en van Amsterdam naar Friesland, ik heb geproefd van het strand, de bossen en de grote stad. Nu ben ik klaar voor dit nieuwe avontuur in Noardeast Fryslân. Nadat mijn dochter de deur uitging en ik de Pure Markt alweer 15 jaar met veel plezier organiseer was ik klaar voor iets nieuws. Wonen midden in de natuur met voldoende ruimte voor vrienden en familie uit de Randstad was lang een droom. Toen ik dit huis in 2020 voor het eerst zag wist ik het meteen, hier wil ik wonen. De beslissing werd snel genomen en 2 maanden later had ik Amsterdam ingeruild voor Wâlterswâld. Tijdens een toch best pittige verbouwing ontstond langzaam het idee dat ik deze mooie plek ook met anderen wil delen, gastenverblijf Pure Rust werd geboren.

Nu ben ik dus marktmeester én gastvrouw! Ik ben trots je nu uit te kunnen nodigen om te komen logeren in Friesland of te shoppen op de Pure Markt in Amsterdam. Oant sjen!

 

 

Reserveer nu!

 

Reserveer nu jouw verblijf in Pure Rust

Gastenverblijf Pure Rust is een prachtige plek, met eigen tuin, gelegen in de prachtige Friese Wouden. De plek om helemaal tot rust te komen en de omgeving Noardeast Fryslân te verkennen.

Oant sjen!

 

RESERVERINGSFORMULIER